Un sucevean cu permisul anulat a provocat un accident în centrul Sucevei și nu a putut sufla în etilometru din cauza stării de ebrietate


Intră acum și în grupul de

Un sucevean cu permisul de conducere anulat a provocat, miercuri seara, un accident în centrul Sucevei și nu a putut fi testat cu etilometrul întrucât nu a fost în stare să sufle suficient din cauza stării de ebrietate.

Polițiștii au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Suceava cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava. Incidentul a avut ca rezultat pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați se presupune că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului, polițiștii au identificat apelantul, conducătorul unui autoturism Renault Megane care a declarat că, în timp ce se afla în staționare pe strada Nicolae Bălcescu, vehiculul său a fost acroșat de către un autoturism Audi.

Șoferul autoturismului Audi emana halenă alcoolică și i s-a solicitat să fie supus testului cu aparatul etilometru. Cu toate acestea, acesta nu a suflat suficient de puternic, iar testarea sa nu a putut fi realizată.

Drept urmare, acesta a fost condus la sediul Spitalului Județean Suceava, unde, după ce și-a dat consimțământul, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea nivelului de alcoolemie.

În cadrul testării cu aparatul etilometru celălalt șofer a obținut rezultatul de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că șoferul băut figura cu dreptul de a conduce „anulat”.


Intră acum și în grupul de