Bărbat rănit la Siret după ce a căzut din cabina unui buldozer între șenilele utilajului


Intră acum și în grupul de

Poliția orașului Siret a fost alertată marți prin 112 privind un accident de muncă petrecut pe un teren de pe strada Rogojeștilor după ce un bărbat de 54 de ani a anunțat că a căzut de la înălțime, iar picioarele i-au rămas prinse sub șenilele unui utilaj.

Investigațiile inițiale au relevat că bărbatul efectua lucrări pentru o firmă care deține un teren pe strada Rogojeștilor din Siret, folosind un buldozer cu șenile.

În timp ce efectua aceste lucrări bărbatul și-a pierdut echilibrul și a căzut cu ambele picioare între șenilele buldozerului. Victima a contactat imediat serviciul de urgență 112, solicitând intervenția echipajelor de prim ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din Siret, care a acordat primul ajutor lucrătorului accidentat care a fost transportat la Spitalul din Siret și ulterior transferat la Spitalul Municipal Rădăuți, cu diagnosticul preliminar de „politraumatism la membrele inferioare”, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În cadrul cercetărilor desfășurate a fost identificat administratorul firmei unde bărbatul este angajat căruia i s-a adus la cunoștință că are obligația legală de a notifica Inspectoratul Teritorial de Muncă al Județului Suceava cu privire la incidentul survenit.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de