Accidentul cu trei autoturisme și un rănit de la Dărmănești generat de nepăstrarea distanței de mașina din față


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme și în urma căruia o persoană a fost rănită s-a produs marți după amiaza la Dărmănești.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orei 13:25, un bărbat a condus un autoturism  Volkswagen Passat pe DN2, din direcţia Suceava către Dărmăneşti și nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism Opel condus de un alt bărbat care care internţiona să efectueze virajul la stânga, intrând în coliziune cu acesta şi ulterior intrând în coliziune şi cu un alt autoturism Opel care era angajat în depăşirea regulamentară pe partea dreaptă a celuilalt Opel.

În urma coliziunii, pasagera din primul autoturism Opel  a suferit leziuni traumatice, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Județean Suceava unde a fost diagnosticată cu ”contuzie cervicală, contuzie dorsală şi contuzie lombară”.

 Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acestc caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de