Copil rănit într-un incendiu la Boroaia de la autoaprinderea unui recipient cu benzină


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 14 ani din satul Giulești din comuna Boroaia a fost rănit, vineri după amiaza, într-un incendiu care a izbucnit în locuința sa din cauza autoaprinderii unui recipient cu benzină.

Potrivit anchetei, vineri, în jurul orei 14:00 la locuința unei femei din satul Giulești se aflau copiii acesteia, o fată de 16 ani și un băiat de 14 ani, care au auzit un zgomt puternic la etaj și au simțit miros de fum.

Băiatul de 14 ani a urcat să vadă cauza producerii zgomotului și a observat flăcări pe care a intenționat să le stigă, dar i-au fost provocate arsuri.

Pentru localizarea şi stingerea incendiului au acţionat două autospeciale  din cadrul I.S.U. Bucovina Suceava – Detaşamentul Fălticeni și o autospecială de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Boroaia,  stabilind cauza incendiului ca fiind autoaprinderea unei sticle de benzină.

Copilul de 14 ani a fost diagnosticat cu arsuri la nivelul mâinii și piciorului drept  de gradul III pe o suprafață de 9%, fiind transportat la Spitalul Fălticeni.

În urma incendiului a ars izolația aplicată tavanului dintr-o cameră aflată în construcție de la etajul superior și mai multe bunuri de uz casnic prejudiciul fiind de circa 2.000 lei.


Intră acum și în grupul de