Pieton rănit la picioare după ce a fost prins între două mașini în Broșteni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din Broșteni a fost rănit, sâmbătă după amiaza, la picioare după ce a fost prins între două mașini în Broșteni.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă după amiaza în jurul orei 17:00 un bărbat de 59 de ani din satul Cotârgași, orașul Broșteni, conducea un autoturism Chevrolet pe D.N. 17 B în  sat Cotârgași, iar când a ajuns, pe o porțiune de drum în aliniament, nu a pastrat o distanță laterală suficientă față de un autoturism Suzuki condus de un localnic de 44 de ani care era oprit neregulamentar pe partea dreaptă a drumului în dreptul marcajului longitudinal continuu.

 În momentul depășirii, un bărbat de 32 de ani din Broșteni, care se afla neregulamentar în calitate de pieton pe partea carosabilă, lângă portiera stânga față a autoturismului Suzuki, a fost accidentat între cele două autoturisme.

Acesta a suferit leziuni în urma accidentului la membrele inferioare, fiind preluat de ambulanță și transportat la U.P.U Suceava unde a fost diagnosticat cu observație fractură gleznă dreaptă și contuzie genunchi stâng.

În acest caz  s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”, iar cercetările vor fi efectuate de Compartimentul Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de