Un grătar nestins a făcut pagube de circa 100.000 de lei într-o gospodărie din Horodniceni


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din Horodniceni a fost afectată, duminică, de un incendiu care a provocat pagube de circa 100.000 de lei.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un bărbat de 44 de ani din Suceava deține o locuință pe raza satului Horodniceni unde acesta vine de obicei cu familia în weekend.

Duminică dimineața la această locuință s-a produs un incendiu în urma căruia a fost afectat imobilul pe o suprafață de 120 metri pătrați și bunurile din interior, o anexă de 40 metri pătrați în care se aflau 2 motocoase, 2 drujbe și 2 biciclete, precum și alte scule electrice și adăpostul de animale pe circa 150 metri pătrați, în care nu existau bunuri sau animale producându-se un prejudiciu de circa 100.000 de lei, confrom estimărilor făcute de proprietar.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Bucovina-Detaşamentul Fălticeni și cei din cadrul SVSU Cornu Lunci, care au lichidat incendiul.

Pompierii militari din cadrul ISU Suceava au stabilit ca și cauză de producere a incendiului „jar sau scântei purtate de vânt”, împrejurare determinată de un foc lăsat nesupravegheat în aer liber.

Proprietarul nu are suspiciuni cu privire la producerea incendiului întrucât a precizat că a lăsat, cu o seară înainte, în curte un grătat în care avea jar fără să îl stingă.


Intră acum și în grupul de