Un sucevean a fost încătușat și apoi internat la psihiatrie. El asculta beat, la maximum, muzică într-un autoturism și a devenit recalcitrant la sosirea polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți, duminică seara, să încătușeze un bărbat și apoi, din cauza comportamentului, să fie internat în secția de psihiatrie.

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic, duminică seara, de o persoană care locuiește pe strada Pictor Panaiteanu, iar spre Dealul Mănăstirii, vis-a-vis de locuința sa, se tulbură ordinea și liniștea publică.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat un bărbat de 67 de ani din Suceava, care se afla în capătul străzii Dealu Mănăstirii, respectiv pe un câmp, acesta fiind într-un autoturism marca WV Lupo ascultând muzică la intensitate mare, fiind și sub influența băuturilor alcoolice.

La vederea polițiștilor, bărbatul a început să aibă o atitudine recalcitrantă și să adreseze acestora injurii și expresii jignitoare. Din acest motiv, cel în cauză a fost încătușat și introdus în autospeciala de poliție, pentru conducere la sediul secției și luarea măsurilor legale.

Bărbatul a fost condus cu un echipaj de ambulanţă la UPU Suceava,  iar ulterior, ca urmare a faptului că acesta era agitat, prezenta tulburări de comportamnet şi manifesta agresivitate atât în limbaj cât şi în comportament la adresa poliţiştilor, cel în cauză a fost  condus şi internat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de