Un bărbat băut și fără permis din Baia a lovit cu mașina clădirea unui magazin și gardul împrejmuitor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Baia este cercetat penal după ce a condus, băut, fără permis un autoturism radiat din circulație cu numere de Olanda și a lovit cu mașina un imobil.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi dimineața la ora  01.55, Ioan P. în timp ce conducea un autoturism Saab (Olanda) în parcarea din incinta unui magazin de pe str. Ștefan cel Mare din Baia  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu colțul clădirii și cu gardul împrejmitor al acesteia.

După producerea accidentului șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. În momentul identificării acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56mg/l alcoool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Fălticeni.

Tot la spital el a fost examinat de către medicul de gardă, ocazie cu care i s-a stabilit diagnosticul „traumatism gleznă dreapta” – rănit ușor, fără a rămâne internat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule.

Autoturismul marca Saab cu numere de Olanda a fost verificat în baza de date Eucaris, iar acesta figurează radiat din data de 07.04.2023.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul de drumurile publice sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de