Un sucevean beat și fără permis a furat o autoutilitară și a lovit cu ea doi stâlpi de iluminat și s-a oprit într-un copac de pe Calea Unirii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 35 de ani este cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi dimineața la ora 2:25 un bărbat de 35 de ani din Suceava a condus o autoutilitară Mercedes pe Calea Unirii din Suceava , având direcția de deplasare Burdujeni către Centru.

 În zona Grupului Școlar nr.2 acesta a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu bordura trotuarului și un stâlp de iluminat public din partea dreaptă a sensului său de mers, după care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a traversat partea carosabilă izbindu-se de un stâlp și un copac situat pe trotuarul sensului opus de mers.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar  autoutilitara a luat-o fără acordul proprietarului, din parcarea spălătoriei la care lucrează.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ,,conducerea fără permis” și „furt în scop de folosință”, urmând a fi dispuse și măsuri procesuale.


Intră acum și în grupul de