Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a murit subit în timp ce se afla în bucătărie


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați, vineri, prin 112, de un medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava –Substația Câmpulung Moldovenesc, cu privire la faptul că într-o locuință de municipiu a murit un bărbat din localitate.

O echipă operativă s-a deplasat la adresa la care a avut loc decesul în condiții suspecte și s-a stabilit că acolo locuiesc efectiv de circa două luni de zile o femeie și soțul acesteia, ultimul în vârstă de 75 de ani, neînscris la vreun medic de familie.

Femeia a spus că decesul soțului acesteia a survenit vineri la orele 09 :00, în mod subit, în timp ce se afla în bucătărie.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul suferea de afecțiuni cardiace, iar în imobilul în care a fost identificat cadavrul nu s-au constatat niciun fel de urme de răvășire de bunuri, aspect constatat și în ceea ce privește camera în care a fost identificat cadavrul.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor, urmând totodată a fi dispusă și efectuarea necropsiei cadavrului.


Intră acum și în grupul de