Accidentul de la Cumpărătura cu un rănit produs după ce șoferul unei autoutilitare a lovit în spate o altă autoutilitară


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, luni după amiaza, într-un accident produs pe DN 2 la Cumpărătura.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orelor 14.35, un tânăr de 27 de ani din comuna Bunești conducea o autoutilitară Opel, având direcția de deplasare dinspre Suceava spre  Cumpărătura.

Acesta nu a păstrat distanța suficientă față de autoutilitara Iveco condusă de un bărbat de 52 de ani care circula în fața sa, întrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului autoutilitara Iveco a fost proiectată într-un autovehicul Audi condus de un bărbat de 41 de ani care circula în fața sa.

 În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Iveco ce a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale medicii stabilind următorul diagnostic – TCC, contuzie coloană lombară.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare dintre ei, iar ulterior la Spitalul județean de Urgență Suceava li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiuniil de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de