Un bărbat fost accidentat mortal în Bivolăria


Intră acum și în grupul de

Un biciclist a fost accidentat mortal, marți, în localitatea Bivolăria.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 37 de ani din comuna Orbeni, județul Bacău, conducea duminica la ora 9.00 un autoturism Mercedes pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Bivolăria, aparținând orașului Vicovu de Sus, pe direcția Vicovu de Jos-Putna. La un moment dat, conducătorul auto a observat că autoturismul care circula în fața sa, având aceeași direcție de deplasare, a virat brusc stânga.

Șoferul a fost surprins de aparația pe carosabil, pe mijlocul benzii de deplasare, a unui pieton care se deplasa pe lângă bicicletă. Conducătorul auto a încercat să vireze stânga pentru a evita un impact însă pietonul a fost acroșat, căzând pe carosabil, suferind leziuni în zona capului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Rădăuți unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Biciclistul, identificat ca un bărbat în vârstă de 73 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost găsit cu semne vitale, pe acostamentul consolidat de pe partea dreaptă a sensului de mers. Acesta a fost transportat la Spitalul Rădăuți, însă la scurt timp după transportarea acestuia la ora 11:00, a fost declarat decesul acestuia.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea  infracțiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de