Un autoturism Dacia Logan a ars în totalitate la Molid după ce un pneu al mașinii s-a supraîncălzit la urcarea unui deal


Intră acum și în grupul de

Un autoturism Dacia Logan a ars în totalitate, duminică seara, la Molid după ce un cauciuc s-a supraîncălzit când urca în zona sat Molid-Belțag, în apropierea Schitului Belțag.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică seara în jurul orei 20.50, un bărbat din Molid, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, pe un teren de piatră, pe o proprietate privată, urcând la deal autoturismul a început să patineze din cauza drumului accidentat.

La un moment dat pneul din stânga față al autotusimului s-a supraîncălzit și a provocat aprinderea autoturismului.

În interior se afla doar șoferul care a reușit să iasă din autoturism până ca acesta să fie cuprins de flăcări, nefiind înregistrate victime omenești, doar pagube materiale.

Autoturismul a ars în totalitate, în interiorul acestuia aflându-se portofelul cu actele personale ale conducătorului auto respectiv permisul de conducere și actul de identitate, actele autoturismului. Incendiul a fost lichidat în totalitate de către pompierii din cadrul I.S.U Câmpulung Moldovenesc, sosiți la fața locului.

Incendiul s-a extins și asupra unei suprafețe de aproximativ 3 metri pătrați de vegetație de pe terenul proprietate privată.


Intră acum și în grupul de