Șofer agresiv în trafic în municipiul Suceava blocat, extras din mașină, încătușat și lăsat fără permis


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care a fost observat în trafic conducând cu viteză și agresiv a fost încătușat și lăsat fără permis.

Un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp ce se afla în trafic pe bld-ul George Enescu a observat, miercuri seara, un autoturism ce se deplasa cu viteză, adoptând un comportament agresiv prin deplasarea succesivă de pe o bandă pe alta.

Cu toate că polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire prin utilizarea mijloacelor luminoase și acustice ale autospecialei marca Ford, însă conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor continuându-și deplasarea pe strada Oituz.

În cele din urmă, conducătorul auto a oprit autoturismul pe care îl conducea marca VW Golf pe strada Prof. Leca Morariu și a oprit luminile.

În momentul opririi, autoturismul în cauză a fost blocat prin poziționarea autospecialei în lateralul față a mașinii în cauză și motivat de faptul că șoferul a refuzat să coboare, a fost extras din autoturism, imobilizat și încătușat, apoi a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile pentru conducere agresivă și pentru neoprire la semnalele acustice și luminoase  ale autospecialei de poliție.


Intră acum și în grupul de