Scandal între proprietarul unei pășuni din Arbore și tineri cu mașini de teren, finalizat cu spargerea geamului unei mașini


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru amenințare și distrugere în urma unui scandal care a avut loc pe o pășune din comuna Arbore.

Polițiștii din Solca au fost sesizați, prin 112, de un tânăr de 27 de ani din Arbore că a avut un scandal cu un bărbat de 47 de ani din Iaslovăț.

Echipajul de poliție a discutat cu apelantul care a spus că în timp ce se afla împreună cu mai multe persoane, cu mașini de teren pe o pășune de pe raza localității Arbore, în zona limitrofă a comunei Burla, s-a întâlnit cu bărbatul de 47 de ani.

Acesta l-e cerut să părăsească pășunea pentru că ar fi proprietate privată și l-a amenințat pe apelant și pe un alt tânăr de 25 de ani din Arbore, având în mână un obiect contondent, cu care ulterior i-a spart geamul din stânga spate al vehiculului.

               Apelantul a declarat că nu a fost agresat fizic nici el și nici celelalte persoane.

În urma verificărilor a fost identificat bărbatul de 47 de ani care a declarat că el este proprietarul terenurilor unde apelantul și celelelte persoane au fost identificate, și a explicat că încercând să îi convingă să nu mai distrugă cu mașina pășunea, celelalte persoane au devenit reclacitrante.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind  infracțiunile de „amenințare” și „distrugere”.


Intră acum și în grupul de