Acasă Social O fetiță de opt ani s-a rănit după ce a căzut de...

O fetiță de opt ani s-a rănit după ce a căzut de pe un tobogan în cartierul sucevean Obcini


Intră acum și în grupul de

O fetiță în vârstă de opt ani a ajuns luni după amiaza la UPU Suceava după ce s-a rănit căzând de pe un tobogan din cartierul Obcini.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o femeie din Suceava despre faptul că fiica sa în vârstă de 8 ani a căzut de pe un tobogan din parcul „Galaxy” situat în cartierul Obcini, suferind leziuni.



Potrivit anchetei, luni,  în jurul orelor 16:50, în timp ce se afla în parcul respectiv jucându-se cu alți copii, fetița s-a cățărat pe cadrul de susținere al unui tobogan, la un moment dat căzând și lovindu-se la mâna dreaptă.

Celei în cauză i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava sosit la fața locului, fiind transportată la UPU în vederea continuării procedurilor medicale.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de căte lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version