Acasă Social Polițiștii suceveni au recuperat o borsetă cu peste 10.000 de euro furată...

Polițiștii suceveni au recuperat o borsetă cu peste 10.000 de euro furată dintr-o benzinărie și un rucsac cu 6000 de lei furat într-un centru comercial din Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava au reușit să soluționeze rapid două cazuri de furt, recuperând prejudicii în valoare totală de peste 55.000 lei, care au fost restituite proprietarilor.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți,  29 august 2023, la ora 15:00, Poliția Municipiului Suceava a fost alertată de o tânără din Suceava cu privire la un incident petrecut în parcarea unui centru comercial din municipiu. Potrivit relatărilor, în jurul orei 14:00, tânăra a fost victima unui furt. Ei i s-a sustras rucsacul ce conținea documente personale și suma de 6000 lei.



Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânăra de 21 de ani, din Suceava, în jurul orelor 13:00 s-a deplasat la în zona unui centru comercial unde funcționează și o entitate publică în vederea schimbării unor acte de identitate.

Ea s-a așezat pe marginea din beton de la fântâna arteziană, loc unde a așezat și rucsacul în care avea suma de 6.000 lei și mai multe documente personale.

La scut timp ea a plecat cu un autoturism însă fără a mai lua și rucsacul. După aproximativ 30 de minute, tânăra a revenit la fântâna arteziană, dar nu a mai găsit rucsacul.

După o investigație rapidă, polițiștii au identificat un bărbat de 57 de ani din Suceava ca principal suspect al faptei. În urma audierilor, acesta a recunoscut comiterea furtului și a predat rucsacul împreună cu suma de 5850 lei.

De asemenea, în data de 27 august 2023, un bărbat de 34 de ani a semnalat autorităților că a fost victima unui furt într-o stație de alimentare cu carburanți din Suceava, în urma căruia i s-a sustras o borsetă în care se afla suma de 10.090 euro.

Acesta a uitat borseta în toaleta unei benzinării și ulterior nu a mai găsit-o.

Eforturile polițiștilor au dus la identificarea unui bărbat de 49 de ani, originar din satul Roșcani, orașul Liteni, ca fiind responsabil pentru fapta. Acesta a recunoscut furtul și a returnat borseta conținând suma de bani și documentele către persoana vătămată.

În ambele cazuri se fac cercetări penale pentru furt.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version