Un hoț prins în beciul unei case din Preutești, dus cu ambulanța la spital din cauza stării de ebrietate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani din Preutești care a fost prins, miercuri, în beciul unei case din localitate a fost preluat cu ambulanța și dus la spital din cauza stării de ebrietate în care era.

Polițiștii au fost sesizați, miercuri, la ora 10:53 prin 112 de un bărbat de 55 de ani din Preutești că a prins un hoț în curtea locuinței sale.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că, miercuri, apelantul se afla la domiciliu, fiind în casă cu sora lui ocazie cu care a observat prin geamul casei cum un bărbat a trecut prin curte în spatele locuinței. A ieșit să vadă cine este acea persoană și a mers la beciul din spatele casei unde l-a găsit în interior pe vecinul său, de 62 ani, care era în stare de ebrietate și care voia să consume băuturi alcoolice ce le avea depozitate în beciul casei.

Proprietarul a solicitat sprijinul organelor de poliție prin 112, care în urma deplasării la fața locului l-au identificat pe intrus ce se afla în ușa beciului, însă datorită stării avansate de ebrietate și neputând coopera cu organele de poliție.

Polițiștii au solicitat prin 112 intervenția unei ambulanțe. În scurt timp la fața locului a sosit un echipaj medical care i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului  ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru investigații medicale suplimentare de specialitate.

La fața locului au sosit și rude ale intrusului, care au relatat că în ultimul timp acesta consumă zilnic băuturi alcoolice și merge la casele vecinilor pentru a cere băuturi alcoolice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt calificat”.


Intră acum și în grupul de