Acasă Social O tânără șoferiță a adormit la volan pe DN 17 s-a răsturnat...

O tânără șoferiță a adormit la volan pe DN 17 s-a răsturnat cu mașina, a intrat într-un stîlp și într-o casă


Intră acum și în grupul de

O tânără șoferiță de 26 de ani și o pasageră din mașină au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier pe DN 17 după ce s-au răsturnat cu mașina.

Potrivit anchetei polițiștilor, o tânără de  26 de ani din Bălăceana, în timp ce conducea autoturismul VW Bora, pe DN 17, din direcția Suceava către Gura Humorului, în dreptul unei locuințe, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă la stânga sau posibil adormire la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers a părăsit partea carosabilă spre dreapta, s-a răsturnat, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice pe care l-a rupt și a ricoșat într-o locuință pe care a avariat-o.



În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a șoferiței care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava și pasagera de pe bancheta stânga spate.

Conducătoarea auto nu a a putut fi testată cu aparatul etilometru, din cauza leziunilor suferite, iar la testarea în modul pasiv cu aparatul etilometru, rezultatul a fost FĂRĂ ALCOOL, urmând a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face  conducătoarea auto care nu a adaptat viteza la condițiile de drum cu posibilitatea adormirii la volan a conducătoarea auto.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version