Copil rănit într-un accident la Crucea după ce un tânăr șofer a intrat cu mașina pe contrasens lovind frontal un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un copil de 12 ani din Broșteni a fost rănit, duminică seara, într-un accident rutier produs pe DN 17 B în localitatea Crucea.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orei 18.00, un tânăr de  19 ani din orașul Broșteni, a condus un autoturism Audi, pe DN 17B, în comuna Crucea, circulând din direcția Broșteni către Vatra Dornei.

Când a ajuns pe raza satului Cojoci, într-o curbă periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW Passat, condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani din Broșteni. 

În autoturismul condus bărbatul de 51 de ani pe scaunul din dreapta față se afla soția acestuia, iar pe bancheta din spate doi copii cu vârste de 10 și 12 ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea copilului de 12 ani care a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral ușor.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, acestora urmând a li se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de