Doi răniți după ce o tânără șoferiță s-a răsturnat cu mașina în timp ce efectua o depășire în afara comunei Păltinoasa


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, marți dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 2 E la ieșire din Păltinoasa spre Cacica.

Potrivit anchetei polițiștilor, o tânără de 19 ani din Păltinoasa,  conducea marți dimineața în jurul orei 00:05, un autoturism Skoda Octavia, pe D.N. 2E, în afara localităţii Păltinoasa, dinspre Cacica către Păltinoasa. Ea s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire a unui autoturism, moment  în care, din cauza lipsei de experienţă în conducere şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în şanţul din laterala stângă a sensului de mers.

 În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței și a unui tânăr de 17 ani, pasager pe bancheta din spate.

Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Gura Humorului, iar adolescentul de 17 ani, cu traumatism la umărul drept a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava pentru investigații amănunțite.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de