Acasă Social Un bărbat a murit și soția lui a fost grav rănită într-un...

Un bărbat a murit și soția lui a fost grav rănită într-un accident rutier la Frătăuții Vechi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 78 de ani a murit, iar soția lui a fost grav rănită, miercuri, pe DJ 178 F în Frătăuții Vechi.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri, în jurul orei orei 10:45, pe DJ 178 F, pe raza localității Frătăuții Vechi a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia.



Din primele verificări s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism Audi, a intrat în depășirea unui autoturism Dacia Solenza condus de un bărbat de 78 ani, care a inițiat virajul la stânga pe un drum adiacent.

În acest context autoturismul Audi a intrat în coliziune violenta cu partea lateral-stânga a autoturismului Dacia Solenza, în urma impactului rezultând decesul șoferului de 78 ani și rănirea gravă a soției acestuia, pasageră în autoturismul Dacia Solenza, o femeie de 75 ani.

Șoferul de 23 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiind condus ulterior la spital pentru prelevare probe biologice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version