Un bărbat din Arbore a murit în timp ce refuza să urce în ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Arbore a murit, miercuri după amiaza, în timp ce un echipaj de ambulanță încerca să-l convingă să primească îngrijiri medicale.

Potrivit datelor din anchetă, mama bărbatului a spus că fiul ei de 58 de ani avea probleme în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice și că nu dorea să meargă pe la medici pentru efectuarea analizelor medicale periodice, iar miercuri, în jurul orei 15.00 acesta s-a simțit rău motiv pentru care a chemat echipajul de ambulanță.

 În momentul sosirii ambulanței, bărbatul era conștient și a refuzat să urce în ambulanță pentru a i se oferi minimul de  îngrijiri medicale, moment în care acesta a intrat în stop cardiorespirator, iar echipajul de ambulanță a intervenit procedând la efectuarea masajului cardiac conform procedurilor în vigoare pentru aproximativ 50 minute, însă persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, motiv pentru care la ora 15.41 s-a constatat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării neeocropsiei și stabilirea cauzei decesului.


Intră acum și în grupul de