Acasă Social Un tânăr din Ilișești a ajuns în arest după ce a lovit...

Un tânăr din Ilișești a ajuns în arest după ce a lovit un alt bărbat și i-a provocat distrugeri autoutilitarei pe care acesta o conducea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Ilișești a fost reținut de polițiștii suceveni pentru lovire și alte violențe, amenințare și distrugere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de miercuri, la ora 15:40, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin intermediul 112 cu privire la faptul că o persoană se manifestă agresiv și face scandal pe raza comunei Ilișești.



Echipajul de poliție deplasat cu operativitate la fața locului a constatat că în zona centrală a comunei Ilișești se afla un bărbat de 27 ani, recalcitrant, acesta agresându-l anterior pe un alt localnic. 

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că în jurul orelor 15:30, în timp ce se aflau în zona unei cafenele, agresorul de 27 ani l-a lovit pe celălalt bărbat și i-a provocat și distrugeri la autoutilitara pe care o conducea victima.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Ulterior, în cursul zilei de joi  a fost completat materialul probator iar polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia au dispus reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului de 27 ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii S.P.R.9 Șcheia sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version