Acasă Social Un șofer a căzut cu autoutilitara într-un pârâu după ce a încercat...

Un șofer a căzut cu autoutilitara într-un pârâu după ce a încercat să scape de o insectă din mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 73 de ani din Izvoarele Sucevei a fost rănit, vineri după amiaza, într-un accident rutier produs din cauza neatenției la volan.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri la ora 14:40 un bărbat de 73 de ani din Izvoarele Sucevei conducea autoutilitara Mercedes-Benz pe drumul auto forestier Cununa 4.5 km, deschis circulației publice, pe raza comunei Brodina, sat Brodina de Jos, având intenția de a se deplasa către domiciliu.



Acesta  a desfășurat alte activități în timpul condusului de natură a-i distrage atenția, respectiv a  încercat să scoată o insectă din habitaclu deschizând portiera în mers și nu a fost atent la direcția de deplasare, intrând pe acostamentul de pe partea stânga a sensului de mers, continuându-și deplasarea pe un dig apoi căzând în albia râului Cununa.

În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat pe partea lateral stânga, astfel acesta rămânând încarcerat.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii Vicovu de Sus, care l-au extras din autoutilitară. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți, fiind diagnosticat cu ”contuzie la ambele glezne”, acestuia recoltându-i-se o probă biologică de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version