Acasă Social Hoț din locuință prins în comuna Râșca: O parte din bani au...

Hoț din locuință prins în comuna Râșca: O parte din bani au fost recuperați


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Vadu Moldovei au intervenit, vineri după amiaza, prompt într-un caz de furt raportat de o femeie în vârstă de 65 de ani, din comuna Râșca. Aceasta a sesizat că, în intervalul orar 14:30-15:30, persoane necunoscute au intrat în locuința sa din satul Buda și au sustras suma de 800 de lei, precum și un telefon mobil de culoare neagră marca MAXCOM.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că principalul suspect este un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, dar cu legături în comuna Râșca. Aceștia au identificat locul unde se ascundea acesta și l-au găsit.



În timpul discuției cu forțele de ordine bărbatul a recunoscut că, în aceeași zi, în același interval orar, a pătruns de două ori în locuința femeii din satul Buda și a sustras suma de 800 de lei și telefonul mobil MAXCOM de culoare neagră. La momentul reținerii, hoțul a restituit sumă de 550 de lei, iar restul banilor și telefonul mobil urmează să fie recuperate ulterior, deoarece acesta nu-și amintește locul în care i-a ascuns, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Un dosar penal privind infracțiunea de „furt” a fost întocmit, iar polițiștii continuă cercetările pentru a recupera integral prejudiciul adus victimei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version