Acasă Social Trei bărbați prinși în toiul nopții după ce au furat o jumătate...

Trei bărbați prinși în toiul nopții după ce au furat o jumătate de tonă de cartofi de pe un teren din Grănicești


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Bălcăuți au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2:10, trei bărbați care au furat o jumătate de tonă de cartofi.

Polițiștii efectuau serviciul pe drumul comunal 40 din comuna Grănicești,  în satul Slobozia Sucevei și  au observat pe drumul public o căruță trasă de doi cai pe care l-au oprit.



Căruțașul, era un bărbat din Pătrăuți, iar în căruță se mai aflau doi bărbați, unui din Pătrăuți și celălalt din Pârteștii de Jos.

Polițiștii au constatat că cei trei transportau cu căruța cartofi albi, o parte fiind în opt saci de rafie.

Inițial cei trei au spus că au primit cartofii de la o persoană din Milișăuți, dar ulterior au recunoscut că i-au furat  de pe o suprafață de teren situată în comuna Grănicești, în satul Slobozia Sucevei.

Ei i-au condus pe polițiști la suprafața de unde au furat cartofii de pe un teren al unei societăți agricole din Grănicești.

Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că suspecții au sustras cartofi de pe aproximativ 150 metri pătrați din zona mediană asuprafaței de 2,20 ha.

(foto: luv2garden.com)

Cei trei au fost conduși la sediul societății din comuna Grănicești unde, în prezența paznicului, s-a inventariat cantitatea de cartofi sustrasă și s-a stabilit faptul că aceasta însumează 500 kg, astfel prejudiciul cauzat fiind de 1.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Grănicești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version