Un bărbat din Dolhasca a ajuns în arest pentru că a condus, fără permis, un autoturism cu numere de înregistrare expirate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dolhasca a ajuns, sâmbătă seara, în arestul Poliției Județene Suceava după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, la ora 20:20, polițiști din cadrul Poliției Dolhasca efectuau activități de control trafic conform planului de acțiune ”BLOCADA” și au oprit în trafic un autoturism KIA.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat din satul Siliștea Nouă din Dolhasca.

Polițiștii au verificat actele atât ale conducătorului auto cât și a autoturismului, ocazie cu care s-a constatat faptul că numerele de înregistrare ale autoturismului sunt expirate, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și s-a început urmărirea penală față de bărbat care, la ora 22:50 a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost depus în Arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de