Acasă Social Arest preventiv pentru vicoveanul care a fost prins în trafic cu 40.000...

Arest preventiv pentru vicoveanul care a fost prins în trafic cu 40.000 de pachete cu țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Rădăuți a anunțat, marți, că instanța a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a unui bărbat reținut, luni, pentru contrabandă.

Astfel, marți, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de  B. P.  (31 ani) din Vicovu de Jos pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.



Bărbatul este acuzat că luni la ora 08:25, a deținut și transportat pe DN2E, de pe raza comunei Horodnic de Sus spre Marginea cu autoturismul marca Mercedes-Benz Vito 111 CDI, cu numere de înmatriculare de Cluj cantitatea de 20.390 pachete de țigarete marca MARLBORO netimbrate, 15.000 pachete de țigarete marca KENT netimbrate, și 4489 de pachete de țigarete marca ROTHMANS netimbrate, bunuri ce trebuiau plasate sub un regim vamal.

Conform calculului preliminar, ca urmare a deţinerii şi transportului de către inculpat a cantității totale de 39.879 pachete cu ţigarete, mărcile MARLBORO, KENT și ROTHMANS fără timbru fiscal, a fost cauzat un prejudiciu estimat la 630.885,78 lei.

Față de inculpat, s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 12.09.2023 şi până la data de 11.10.2023 inclusiv.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version