Acasă Social Un sucevean a fost reclamat că a agresat o vecină pentru că...

Un sucevean a fost reclamat că a agresat o vecină pentru că fiica acesteia și-a făcut nevoile în la intrarea în scara blocului


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reclamat, miercuri după amiaza, că a agresat o femeie pe motiv că fiica acesteia și-a făcut nevoile în fața blocului.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 la ora 16:44 de o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către un vecin.



Polițiștii au ajuns la fața locului unde apelanta a relatat că în timp ce se afla cu fiica sa pe Bulevardul George Enescu, în fata blocului,  a avut o discuţie în contradictoriu cu un locatar al blocului.

Acesta i-a atras atentia femeii că fiica sa şi-a făcut nevoile fiziologice în faţa scării de bloc, motiv pentru acesta a împins-o, fără însă a-i provoca acesteia leziuni traumatice.

Femeia care susține că a fost agresată a refuzat deplasarea la unitatea spitaliceasca în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În zonă polițiștii l-au identificat și pe bărbatul respectiv care curăţa solul de la accesul în scara blocului şi a reclamat faptul că un copil şi-a făcut nevoile fiziologice negând că ar fi bruscat-o pe mama acestuia.

 Femeia a depus plângere împotriva vecinului pentru „lovirea sau alte violențe”, iar cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version