Acasă Social O femeie care mergea spre o mănăstire găsită în zona Praxia după...

O femeie care mergea spre o mănăstire găsită în zona Praxia după ce a căzut și s-a târât pe jos strigând după ajutor


Intră acum și în grupul de

O femeie s-a rănit după ce s-a împiedicat în timp ce mergea spre o mănăstire din zona Vadu Moldovei și s-a târât pe jos strigând după ajutor până când a fost găsită.

Polițiștii din Vadu Moldovei au fost sesizați, joi în jurul orei 13:21, de un localnic că o femeie strigă după ajutor lângă cursul de apă, în zona staţiei de betoane din localitatea Praxia.



În urma verificărilor s-a stabilit că în jurul orei 11.00, bărbatul a auzit mai multe strigăte de ajutor dinspre albia râului Moldova și a identificat în locul respectiv o femeie de 56 de ani din comuna botoșăneană Bălușeni.

Femeia era conştientă şi a precizat că în cursul dimineții a plecat pe jos către o mănăstire din apropierea localităţii de domiciliu, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe sol. Aceasta a mai relatat că nu s-a mai putut ridica şi că s-a târât până în acel loc şi că nu a fost victima vreunei fapte penale.

Ea a mai spus că a mai fost internată la secția de psihiatrie la unităţi sanitare din județul Botoşani.

Persoana în cauză nu prezenta urme de violenţe şi a fost preluată de un echipaj de ambulanţă șu dusă la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigaţii medicale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version