Acasă Social Supărat că nu are asfalt pe drum, un bărbat din Preutești a...

Supărat că nu are asfalt pe drum, un bărbat din Preutești a amenințat că-și ia viața. El a fost încătușat prin folosirea forței și a spray-ului iritant lacrimogen


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Preutești a alertat, sâmbătă seara, polițiștii din comună după ce a anunțat prin 112 că vrea să se omoare.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 de un bărbat din satul Basarabi din comuna Preutești că vrea să se omoare.



La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul S.P.R. 12 Preutești, iar pe timpul deplasării polițiștii au păstrat legătura telefonică permanentă cu bărbatul, până în momentul ajungerii la fața locului pentru a discuta cu privire la problemele pe care le are, fiind utilizate tehnici de negociere prin câștigarea încrederii persoanei și prezentare pozitivă a lucrurilor.

Apelantul a fost identificat în apropierea locuinței sale de domiciliu, la o distanță de aproximativ 250 metri, în fața unei case nelocuite, acesta fiind vizibil sub influența băturilor alcoolice, agitat, iar la vederea organelor de poliție a aruncat cu telefonul mobil, având în mâna stângă un ciob de sticlă mai mare dintr-un geam, cu care acesta amenința că se va omorî, fiind nemulțumit de faptul că drumul spre locuința sa nu este asfaltat.

Polițiștii i-au solicitat acestuia să se liniștească și s-a continuat negocierea cu acesta pentru a lăsa ciobul de sticlă din mână, însă bărbatul s-a apropiat de unul dintre agenți, astfel încât s-a intervenit intervenit asupra lui prin folosirea forței și a spray-ului iritant lacrimogen, reușindu-se înlăturarea ciobului de sticlă fără ca nimeni să fie rănit.         

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, fiind  transportat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru acodarea de îngrijiri medicale și examinarea acestuia de către un medic specialist care a decis ca bărbatul să fie  condus la Spitalul Clinic Județean Suceava, pentru a fi internat la Secția Psihiatrie Burdujeni. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version