Acasă Social Angajat al unei stații de carburanți din Vicovu de Sus, reclamat că...

Angajat al unei stații de carburanți din Vicovu de Sus, reclamat că a agresat un șofer care și-a parcat autoutilitara în fața ușii de acces în magazinul stației


Intră acum și în grupul de

Un șofer a reclamat, în noaptea de duminică spre luni, că un angajat al unei stații de carburanți din Vicovu de Sus l-a agresat.

Polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic prin 112, de un bărbat că în timp ce se afla într- a fost împins de un angajat al acestei societăți.



Potrivit anchetei polițiștilor, în noaptea de duminică spre luni, 17/18.09.2023, în jurul orei 00:50, apelantul se afla împreună cu un prieten cu autoutilitara Iveco Daily în parcarea din incinta stației de carburanți.

La un moment dat un lucrător al acestei societăți le-a solicitat acestora să mute autoutilitara din fața ușii de acces în magazin.

Apelantul s-a enervat astfel că între cei doi au avut loc unele discuții contradictorii. La un moment dat, conform celor declarate verbal de persoana vătămată, angajatul stației l-ar fi împins cu mâinile de piept. În jurul orei 01.05, bărbatul agresat a sunat la 112 și a solicitat intervenția poliției.

În urma deplasării la fața locului, au fost identificate persoanele implicate. Persoana vătămată a depus plângere prealabilă privind săvârirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version