Acasă Social Acțiunea Blocada: O femeie fără permis, depistată la volanul mașinii în care...

Acțiunea Blocada: O femeie fără permis, depistată la volanul mașinii în care își plimba surorile în comuna Ciprian Porumbescu


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna Ciprian Porumbescu este cercetată penal după ce a fost depistată la volanul unei mașini fără să dețină permis de conducere.

Potrivit anchetei, duminică după amiaza la ora 16.30, în timp ce lucrătorii SPR 9 Șcheia efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ178 de pe raza comunei Ciprian Porumbescu în baza Planului de Acțiune Blocada au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism VW Passat.



Conducătoarea autoturismului, o localnică, s-a conformat indicațiilor polițistului rutier.

În autoturism se mai aflau două surori ale femeii aflate la volan, ambele din aceeași comună.

Femeia a înmânat polițiștilor certificatul de înmatriculare a autoturismului și polița RCA valabilă, neavând asupra sa actul de identitate și precizând că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au verificat în bazele de date ale Poliției Române și au constatat că aceasta nu este posesoarea unui permis de conducere și drept urmare nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Femeia este cercetată penal pentru conducerea unui vehicul fără permis și a fost amendată cu 1160 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version