Bărbat din Calafindești cu permisul anulat prins beat la volan cu 103 km/h în localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Calafindești este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni la ora 17.58, un echipaj din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 209C, pe raza localităţii Vornicenii Mici, a surprins cu aparatul radar un autoturism Audi care circula cu viteza de 103 km/h ( + 53 km/h).

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză prin folosirea mijloacelor acustice şi luminoase, ocazie cu care s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se află un bărbat care nu avea documentele personale asupra lui.

Prin verificarea acestuia s-a stabilit că e un bărbat de 32 de ani din Calafindești ce are permisul de conducere anulat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilometru rezultând o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de: „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de