Acasă Social Detaliile accidentului din Burdujeni: Șoferul unui camion circula cu viteză, a derapat...

Detaliile accidentului din Burdujeni: Șoferul unui camion circula cu viteză, a derapat și a acroșat un autoturism care circula regulamentar


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, marți seara, într-un accident rutier produs în zona cartierului sucevean Burdujeni.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți în jurul orelor 18.04, un șofer conducea un ansamblul de vehicule  MAN, din direcția localității Adâncata, către cartier Burdujeni.



Pe acest sector de drum, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, respectiv carosabil umed, a derapat și a acroșat cu semiremorca un autoturism Fiat Stilo, condus regulamentar de o femeie care circula pe direcția cartier Burdujeni – localitatea Adâncata.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto ce a fost transportată la UPU Suceava, unde în urma evaluării medicale, a fost diagnosticată preliminar cu, contuzie umăr stâng. (accidentată ușor).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost prelevate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version