Ucrainean depistat cu permis de conducere fals în PTF Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus cercetează un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, joi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din România, un cetăţean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Ucraina.

Odată cu pașaportul, cetățeanul în cauză a prezentat și un permis de conducere, având însemnele autorităților ucrainene.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de