Acasă Social O elevă din Plopeni a încercat să fure haine de 400 de...

O elevă din Plopeni a încercat să fure haine de 400 de lei dintr-un magazin de fashion situat într-un centru comercial sucevean


Intră acum și în grupul de

Patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a fost sesizată direct, joi, la ora 10:30  de către reprezentantul unui magazin de fashion din incinta unui centru comercial sucevean că o tânără a furat mai multe obiecte de îmbrăcăminte.

Polițiștii au stabilit că tânăra are 16 ani este din Plopeni și a recunoscut faptul că a încercat să sustragă mai multe articole vestimentare în valoare totală de circa 400 lei.



Ea a pus hainele de la care a rupt etichetele pe care le-a lăsat în cabinele de probă, în ghiozdan, aceasta fiind oprită de agentul de pază înainte să treacă de porțile de ieșire din magazin.

Șefa magazinului a spus că nu se constituie parte civilă în procesul penal, prejudiciul în valoare de 403 lei fiind recuperat în totalitate.

 În acest caz a fost întocmit proces-verbal de constatare, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Compartimentului de sisteme de pază pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version