Tânăr din Moldovița fără permis reținut în arest după ce s-a răsturnat cu un autoturism la care i-a aplicat alte numere de înmatriculare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din Moldovița a fost reținut, joi, în arestul Poliției Județene Suceava fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit anchetei polițiștilor, în noaptea de miercuri spre joi, un autoturism marca Skoda Fabia s-a răsturnat în curtea unui bărbat din Moldovița, fără a rezulta victime, iar conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului.

 Polițiștii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 18 ani care nu are permis de conducere.

Mai mult, s-a stabilit că autoturismul implicat în eveniment avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare care în fapt au fost atribuite altui autoturism.

Deținătorul a montat pe autovehicul plăcuțele altui autoturism deoarece a achiziționat autoturismul pentru dezmembrări fără a avea plăcuțele care i-au fost atribuite.

S-a documentat întreaga activitate infracțională stabilindu-se că tânărul a condus pe drumurile publice din Moldovița autoturismul marca Skoda Fabia pe care a montat plăcuțele de înmatriculare ce fuseseră atribuite altui autovehicul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie și pe fondul lipsei de experiență și a vitezei neadaptate la condițiile de drum acoperit cu pietriș și în curbă, a derapat și s-a răsturnat cu autoturismul în curtea unui localnic fără a rezulta victime.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat și s-a dispus reținerea suspectului în arest.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama dosarul urmând a fi soluționat procedural sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de