Acasă Social Tânără rănită la Bosanci după ce a intrat cu mașina într-un tractor...

Tânără rănită la Bosanci după ce a intrat cu mașina într-un tractor condus de un adolescent fără permis


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani din Ipotești a fost rănită, vineri după amiaza, într-un accident produs în Bosanci în care a mai fost implicat un tractor condus de un adolescent.

Potrivit anchetei poliției, vineri, în jurul orei 17.15, o tânără de 22 ani, din Ipotești, a condus un autoturism Volkswagen Golf, pe Str. Agronomului din  Bosanci, cu direcția spre DC 70A.



Când a ajuns în apropierea intersecției cu str. Aurel Vlaicu șoferița a inițiat manevra de depășire, pe marcajul longitudinal simplu continuu, a unui, tractor care tracta o remorcă neînregistrată, condus de un localnic de 17 ani fără permis de conducere, moment în care tractorul a virat la stânga spre strada Aurel Vlaicu, intrând în coliziune cu acesta.

Pe moment, cei doi s-au înțeles să facă o constatare amiabilă, au scos autoturismul în afara părții carosabile, iar tractorul l-au dus la o fermă, după care, la venirea membrilor familiei, tânăra a solicitat intervenția unei ambulanțe. Conducătorii au fost testați, rezultatele fiind negative.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șofriței care a fost transportată de ambulanță la Spitalul Județean Suceava unde a fost stabilit diagnosticul: „TCC ușor, contuzie antebraț drept”

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version