Acasă Social Doi tineri din Hănțești s-au ascuns de polițiști într-un lan de porumb...

Doi tineri din Hănțești s-au ascuns de polițiști într-un lan de porumb după ce au abandonat motocicleta pe care mergeau


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au desfășurat o operațiune de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DJ 208D în noaptea de 22 septembrie 2023, în jurul orei 23:40 când au avut parte de un eveniment deosebit.

În timpul patrulării, polițiștii au observat o motocicletă care se deplasa pe șosea și au decis să efectueze un semnal regulamentar de oprire, folosind semnale acustice și luminoase. Cu toate acestea, în loc să oprească, conducătorul motocicletei a accelerat și a pătruns pe un drum neclasificat din localitatea Hănțești. Polițiștii au inițiat o operațiune de căutare și au descoperit motocicleta abandonată, în timp ce conducătorul și pasagerul acesteia, un tânăr de 22 de ani, se ascundeau într-un lan de porumb din apropiere.



Conducătorul motocicletei a prezentat documentele personale și ale vehiculului. În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul de 20 de ani, din comuna Hănțești, are un permis de conducere, dar acesta nu era corespunzător categoriei de vehicul pe care îl conducea. De asemenea, s-a constatat că motocicleta nu era înmatriculată.

Polițiștii au luat măsuri imediate pentru indisponibilizarea motocicletei, iar un dosar penal a fost întocmit împotriva tânărului de 20 de ani pentru infracțiunile de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version