Încă un ucrainean cu atestat profesional fals depistat în PTF Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus au întocmit dosar penal unui cetățean ucrainean care a prezentat la control un atestat de competenţă profesională, care s-a dovedit a fi fals.

Potrivi STPF Suceava, luni 25 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 59 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor marca Renault și semiremorcă, ambele înmatriculate în Ucraina.

Odată cu pașaportul, bărbatul a prezentat şi un atestat de competenţă profesională. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea atestatului, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetățeanului în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.


Intră acum și în grupul de