Acasă Social Doi bărbați surprinși când dădeau târcoale, noaptea, unui Audi în Frătăuții Noi....

Doi bărbați surprinși când dădeau târcoale, noaptea, unui Audi în Frătăuții Noi. Ei susțin că au rămas fără combustibil și căutau pe cineva de la care să cumpere


Intră acum și în grupul de

Poliția a fost sesizată, în noaptea de joi spre vineri, prin 112, de un bărbat din Frătăuții Noi cu privire la faptul că persoane necunoscute încearcă să sustragă bunuri dintr-o mașină.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din verificările efectuate a reieșit faptul că în în noaptea de 28/29.09.2023, apelantul a observat cum persoane suspecte umblă pe lângă mașina vecinului său, un autoturism AUDI. Imediat acesta a ieșit în curtea și a strigat la aceștia moment în care cei din urmă au plecat de la fața locului. Ulterior bărbatul a sunat la 112 și a sesizat cele întâmplate.



 Apelantul a indicat polițiștilor că la o distanță de aproximativ 500 de locuința sa, se afla o autotutilitară  Mercedes pe lângă care se află două persoane necunoscute.

În acest caz s-a procedat la legitimarea celor două persoane ocazie cu care s-a stabilit că unul este din Costișa, iar celălalt din Vicovu de Sus.

Cei doi au declarat faptul că se deplasau cu un Mercedes Sprinter dinspre Siret către Frătăuții Noi iar prin  Costișa au rămas fără combustibil. Aceștia au spus că au mers pe o uliță în speranța că vor putea găsi o persoană de la care să cumpere combustibil și au fost văzuți de apelant.

Cu ocazia controlului efectuat asupra celor doi cât și a autoutilitarei nu au fost identificate bunuri interzise la deținere sau unelte ce ar putea fi folosite la săvârșirea infracțiunii de furt. De asemenea s-a constatat că autotutilitara a rămas fără combustibil.

La autoturismul persoanei vătămate nu au fost identificate urme de efrație și nu au fost sustrase bunuri.

               Având în vedere dispozițiile în vigoare, în cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, tentativă la furt calificat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version