Un bărbat a fost arestat la Rădăuți pentru că și-a violat colega de serviciu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuți, Alexandru C., a fost arestat preventiv pentru viol, lipsire de libertate și conducerea unui autoturism fără permis după ce a fost acuzat că și-a violat o colegă de serviciu.

Potrivit datelor din anchetă, o femeie a reclamat prin 112 la Poliția Rădăuți că a fost agresată sexual de către un coleg de serviciu.

Ulterior, în interiorul unui autoturism au fost identificați cei în cauză, respectiv femeia agresată sexual și bărbatul acuzat de viol..

Polițiștii i-au condus pe cei doi la sediul Poliției. Rădăuți, loc în care, după discuțiile purtate cu reclamanta s-a stabilit că aceasta a finalizat miercuri tura de serviciu, după care s-a deplasat către autoturismul personal, cu intenția de a se deplasa către domiciliu. Imediat, a fost abordată de către un coleg de muncă,  care, profitând de relația de colegialitate pe care aceștia o au, i-a solicitat să-l ducă la domiciliu, cu mențiunea că femeia nu știa unde locuiește bărbatul.

Cei doi au ajuns în zona denumită popular „Osoi”, situată pe raza comunei Horodnic de Sus, zonă în care se află predominant terenuri agricole unde bărbatul i-a cerut femeii să oprească autoturismul, aceasta conformându-se. Imediat, acesta i-a smuls cheile autoturismului din contact, după care a constrâns-o pe aceasta, prin întrebuințarea de amenințări, să întrețină raporturi sexuale, în autoturism.

Având în vedere starea de temere ce i s-a creat, ulterior femeia a acceptat să fie condusă către domiciliu, ocazie cu care s-a urcat înapoi în autoturism, pe scaunul din spate, la volanul autoturismului urcându-se agresorul.

Profitând de faptul că agresorul a adormit aceasta a reușit să sesizeze fapta.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „viol” și „lipsire de libertate în mod ilegal”, și s-a dispus reținerea autorului.

Prin Încheierea Judecătoriei Rădăuți, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, fiind emis mandatul de arestare preventivă nr. 51/1/UP prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, de la data de 28.09.2023 și până la data de 27.10.2023, inclusiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol”, faptă prev. și ped. de art. 218 alin. (1) și (2) din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. (1) din Codul penal (2 acte materiale din care unul sub forma tentativei), „lipsirea de libertate în mod ilegal”, faptă prev. și ped. de art. 205 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. (1) din Codul penal (2 acte materiale), „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. (2) teza II din Codul penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal și art. 41 alin. (1) din Codul penal.          

În cauză, cercetările sunt continuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Rădăuți – Biroul Investigații Criminale.


Intră acum și în grupul de