Acasă Social Un tânăr din Vicovu de Sus, dar în urmărire, a fost prins...

Un tânăr din Vicovu de Sus, dar în urmărire, a fost prins după ce a încercat să fugă pe un geam. El urmează să fie internat într-un centru educativ


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Vicovu de Sus față de care instanța a dispus internarea într-un centru educativ a fost găsit de polițiști care aflaseră că acesta se ascunde de mai mult timp la domiciliu.

Astfel, în cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul compartimentului investigații criminale al Poliției orașului Vicovu de Sus au obținut o informație precum că tânărul Marcus E. de 21 ani din orașul Vicovu de Sus, față de care Curtea de Apel Suceava a menținut măsura educativă a internării într-un centru educativ, pe o durată de 1 an, măsură dispusă de Judecătoria Rădăuți, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”,  se află ascuns de o perioadă de timp la domiciliu.



Astfel, vineri dimineața, în jurul orei 05.30, la nivelul subunității s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la domiciliul acestuia.

Tânărul a fost identificat la domiciliu și imobilizat, după ce în prealabil a încercat să fugă printr-un geam aflat în acoperișul locuinței.

A fost constituită o escortă care îl va depune pe numitul Marcu Elvis la Centru Educativ Târgu Ocna din județul Bacău.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version