Bărbat încătușat la o pensiune din Fundu Moldovei după ce a reclamat că a fost lovit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost încătușat, luni dimineața, la o pensiune din Fundu Moldovei după ce a devenit recalcitrant cu polițiștii care anchetau reclamația pe care acesta o făcuse, respectiv că ar fi fost lovit.

Poliția a fost sesizată luni dimineața la ora 01.18 prin 112 de un bărbat de 40 de ani din comuna nemțeană Horia  că în timp ce se afla cazat la o pensiune din comuna Fundu Moldovei, a fost agresat fizic de către o persoană.        

Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au vorbit cu apelantul care a relatat verbal faptul că în timp ce consuma băuturi alcoolice în curtea pensiunii, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit cu palma în zona tâmplei de un bărbat pe care nu-l cunoaște și nu poate să ofere nici semnalmente.

Apelantul nu prezenta leziuni declarând că nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar că dorește să formuleze plângere prealabilă pentru faptul că a fost victima unei agresiuni, fiind incoerent în exprimare. Având în vedere ora târzie, în incinta pensiunii nu au fost identificate alte persoane care să ofere relații cu privire la cele întâmplate și nici administratorul  pentru a se viziona înregistrările suprinse de sistemul de supraveghere video. Pe parcursul verificărilor  reclamantul a devenit recalcitrant, a  provocat scandal  și a  vociferat fără motiv, refuzând  să coopereze cu lucrătorii de poliție deși i s-a solicitat în repetate rânduri să adopte un comportament decent. Întrucât acesta a continuat să manifeste tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool, s-a procedat la încătușarea acestuia, la fața locului fiind solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat  ulterior la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, după ce în prealabil i-au fost aduse la cunoștință verbal drepturile pe care le are în calitate de victimă a agresiunii, întrucât nu a fost posibilă audierea acestuia.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de