Acasă Social Adolescentă din Mitocu Dragomirnei, prinsă după ce a furat mai multe lucururi...

Adolescentă din Mitocu Dragomirnei, prinsă după ce a furat mai multe lucururi dintr-un hypermarket sucevean


Intră acum și în grupul de

O fată în vârstă de 16 ani este cercetată penal pentru furt după ce a fost prinsă că a furat mai multe lucruri dintr-un hypermarket sucevean.

Potrivit datelor din anchetă, marți la ora 14.48, patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a fost sesizată direct de agentul unui hypermarket că o fată a sustras bunuri.



La fața locului s-au deplasat lucrătorii de politie din cadrul Secției de Poliție Burdujeni  care au constatat că fata de 16 ani din Mitocu Dragomirnei recunoaște fapta.

Ea a spus că a încercat să fure mai multe produse în valoare totală de 180 lei, trei produse fiind introduse la cureaua pantalonilor, iar la un produs i-a deteriorat ambalajul.

Fata a fost oprită de agentul de pază după ce a trecut de porțile de ieșire din magazin.

Reprezentantul magazinului a precizat faptul că magazinul se constituie parte civilă în procesul penal cu suma de 180 lei, chiar dacă 3 dintre produse în valoare de 134 lei au fost recuperate în totalitate și nu prezintă deteriorări.

În acest caz a fost întocmit proces-verbal de constatare, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Compartimentului de sisteme de pază pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version