Acasă Social Detaliile accidentului de la Zvoriștea: Un tânăr șofer a intrat cu mașina...

Detaliile accidentului de la Zvoriștea: Un tânăr șofer a intrat cu mașina într-un autoturism, iar un șofer care a încercat să evite impactul a ajuns într-un copac


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, miercuri seara, în Zvoriștea într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri, în jurul orelor 19:40, un tânăr de 22 ani, din Călugăreni-Adâncata, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29A, între localitățile Călugăreni și Șerbănești, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un alt tânăr de 25 ani din satul Dealu, comuna Zvoriștea. Totodată, un tânăr de 23 ani din satul Buda, comuna Zvoriștea în timp ce conducea un autoturism pe DN 29A, vrând să evite impactul dintre cele două vehicule implicate în accident, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un copac.    



În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasageri în unul din autoturisme. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version