Taximetrist din Gura Humorului testat pozitiv la Benzodiazepină


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au deschis un dosar penal unui taximetrist din Gura Humorului care a fost testat pozitiv la Benzodiazepină.

Potrivit datelor din anchetă, miercuri după amiaza, membrii echipajului de poliție rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce desfășura activități specifice pe linie de poliție rutieră pe raza orașului Gura Humorului au oprit într-o parcare un autoturism marca Dacia Logan (TAXI) condus de un localnic de 34 de ani.

Cu ocazia controlului s-a procedat la testarea taximetristului cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a procedat la testarea susnumitului cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru Benzodiazepines (BZO).

Ulterior, acesta a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

În acest caz s-a întocmit dosar sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanțe psihoactive”.


Intră acum și în grupul de