Acasă Social Bărbat din Fântânele, rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap...

Bărbat din Fântânele, rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de podeț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din comuna Fântânele a fost rănit, luni după amiaza, într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, bărbatul a condus un motociclu  Yamaha pe DC 89B în interiorul localității Slobozia – comuna Fântânele, iar pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a căzut pe partea carosabilă și ulterior a intrat în coliziune cu un cap de podeț.



În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale medicii stabilind diagnosticul –„trauamatism toracic”.

Datorită stării de sănătate motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, iar ulterior la Spitalul Județean Suceava i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la un interval de o oră fiecare, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării din bazele de date ale poliției s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile auto, iar motociclul nu figurează ca fiind înmatriculat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version